Вашият представител
Enagic® Europe ID: 4091100

Представител на Kangen Water

Сашо Гатев
Свържете се днес!
+359898377477

Хора от цял свят откриват променящата живота сила на Kangen Water®

Правете своя собствена здравословна, алкална, антиоксидантна питейна вода, пречистена и богата на минерали, във Вашия собствен дом!

Карта на Kangen Water

Водата е най-важното вещество в света


Пиенето на много вода всеки ден е жизненоважно за нашето здраве. Водата снабдява клетките с хранителни вещества, помага на храносмилането, изчиства токсините, помага за предотвратяване на главоболието и умората и дори може да помогне при загубата на излишни килограми и поддържането на здравословно тегло. Нашето тяло съдържа до 75% вода, а добрата хидратация е от решаващо значение за нашето оптимално здраве и оцеляване.
Kangen Water block1
Kangen Water block2

Не всички води обаче са с еднакви качества

КИСЕЛИННА АЛКАЛНА
Скала Здраве Kangen Water
ЛОШО ЗДРАВЕ ОПТИМАЛНО ЗДРАВЕ

Обикновени напитки и техните нива на рНИстината за индустрията за бутилирана вода за 13 милиарда долараБутилираната вода е вредна за околната среда

Според National Geographic: "Бутилираната вода представлява източване на околната среда: американската общественост употребява около 50 милиарда бутилки вода годишно и повечето от тези пластмасови бутилки не се рециклират. При транспортирането на бутилките и охлаждането им също се изгарят горива, които отделят парникови газове."
Всяка секунда се употребяват 1500 пластмасови бутилки. Всяка година се изхвърля пластмаса, достатъчна да обиколи земята четири пъти. А за разграждането на пластмасата са необходими 1000 години.

Тя може да представлява заплаха за здравето

Пластмасата за бутилирана вода често съдържа Бисфенол А и фталати, за които е доказано, че са опасни за човешкото здраве

Не е доказано, че е по-безопасна от чешмяната вода

Надпартийната Работна група по околна среда (EWG) с нестопанска цел твърди: "Правителството не заявява официално, че бутилираната вода е по-безопасна от чешмяната. Всъщност стандартите за химическо замърсяване са почти идентични." В исторически план бутилирани води дори са били изтегляни от обращение поради замърсяване с фини прахови частици, плесен и бактерии.


Известно е: около половината от всичката бутилирана вода е пречистена чешмяна вода.

Kangen Water сравнение чешмяна вода

Опасности от чешмяната водаБезопасната и лесно достъпна вода е основна човешка необходимост

Чешмяната вода по света обаче постоянно е под стандартите, като страните от "първия свят" не правят изключение. Според СЗО (Световната здравна организация) някои доста изумителни факти относно питейната вода по света са:1 По света поне 1,8 милиарда души използват източник на питейна вода, заразен с фекалии. Замърсената вода може да предава заболявания като диария, холера, дизентерия, тиф и полиомиелит. Изчислено е, че замърсената питейна вода причинява 502 000 смъртни случаи от диария всяка година. До 2025 г. половината от населението на света ще живее в райони с проблемно водоснабдяване. В страните с нисък и среден доход 38% от здравните заведения нямат източник на вода, 19% нямат усъвършенствана канализация, а 35% нямат вода и сапун за измиване на ръцете. Не се опитваме да кажем, че нашата машина Enagic® ще реши всички проблеми с водата в света. Но Ви съветваме да анализирате Вашата собствена вода, за да получите по-добра представа. Тогава можете да предприемете обосновани действия по отношение на филтрирането ѝ и чрез процеса на йонизация да постигнете най-здравословната вода на планетата! Мислете за това, което пиете!
Тридесет и пет години след приемането на Закона за безопасността на питейната вода от Конгреса на САЩ, някои регулаторни органи и еколози твърдят, че той вече е толкова остарял, че не защитава хората от най-очевидните заплахи. В САЩ вестник "Ню Йорк Таймс" съобщава за нарушения на Закона за чистотата на водите – федерален закон за ограничаване на замърсяването на водите – като показва, че водата в домакинствата е замърсена с олово, никел и други тежки метали. (Някои крайни странични ефекти от това замърсяване са довели до изгаряния по кожата, обриви и ерозия на зъбния имайл).


Kangen Water® е богата на антиоксиданти, здравословна вода за обновени клетки и здравословна алтернатива на обикновената чешмяна и бутилирана вода

Kangen Water®

Известна още като електрохимично редуцирана вода (ERW) или водородна вода.... започва като чешмяна вода. Уредът Enagic® филтрира хлора и другите примеси от чешмяната вода, след което разделя водорода и кислорода чрез метод, известен като електролиза. Този процес добавя електрон към водорода и създава нова молекула, наречена диатомен молекулярен водороден газ. Когато се добави към Вашата питейна вода, той произвежда богатата на антиоксиданти Kangen Water®
Оксидантът по дефиниция е окислител, докато антиоксидантът е всяко вещество, което действа, за да забави или предотврати окисляването на друго химично вещество. Оксидативните увреждания в човешкото тяло играят огромна роля за появата на много съвременни болести като рак, сърдечни заболявания и диабет. Антиоксидантите от друга страна укротяват свободните радикали (или силно реактивните химикали) в организма, които имат потенциал да увреждат клетките и да причиняват заболявания.

Научно изследване, извършено от Националния институт за здравеопазване разкрива....

"Потреблението на богата на водород вода в продължение на 8 седмици води до повишаване с 39% (р<0,05) на антиоксидантния ензим супероксид дисмутаза (СОД) и до 43% понижение (р<0,05) в реактивните вещества на тиобарбитуровата киселина (TBARS) в урината. Освен това участниците демонстрират 8% увеличение на холестерола с липопротеини с висока плътност (ЛВП) и 13% понижение на общия холестерол/ЛВП холестерол спрямо изходното ниво до 4 седмици."

Какво означава това? Според това проучване онези, които са пили богата на водород вода, показали значително увеличение в нивото на антиоксидантните ензими и значително намаление на киселинността в урината. Освен това участниците показали и значително повишение в нивата на "добрия холестерол" с ЛВП и значително намаление в нивата на "лошия холестерол". "Електрохимично редуцираната вода" (известна още като Kangen Water® или водородна вода) се използва в болниците в Япония от десетилетия. А сега можете да правите същата тази алкална, антиоксидантна, богата на минерали, чиста, безопасна и здравословна питейна вода във Вашия дом.

Как Kangen Water® се различава от обикновените напитки?Тези видеоклипове показват замерванията на pH в обикновените напитки. Всички течности (включително чешмяната и бутилирана вода) са с висока киселинност. Единствено Kangen Water® е с отрицателна или алкална стойност.


Kangen Water® има множество невероятни приложения освен ползването ѝ като питейна вода!

Kangen Water каталог продукти

Уредите Kangen Water® могат да произвеждат невероятни видове вода, които да заместват химикалите в домакинствата!

Представител на Kangen Water

Свържете се днес!
Сашо Гатев
+359898377477

Special Offer Link
Mobile menu Icon